November 10, Norway : Hot Trending In Norway

Spellemann
AVSTANDSFORHOLD: Thomas Seltzer har vært sammen med psykologen Cecilie Caroline Waade i seks år. Hun bor i Trondheim. Andreas Fadum, Se og Hør

- Det blir litt ensomt på kveldene

Thomas Seltzer og kjæresten har vært sammen i seks år, men bor i hver sin by.
SEOGHØR.NO: For seks år siden ble NRK-profil og Turboneger-gitarist Thomas Seltzer (46) sammen med den vakre modellen og psykologen Cecilie Caroline Waade (31) fra Trondheim.

Etter seks år som kjærester, bor de fortsatt i hver sin by.

- Det går fint all den tid man har mye å gjøre, og det har vi jo begge to, jeg med TV-jobben og spillejobber med Turboneger og hun som psykolog på Orkanger, sier Seltzer til Se og Hør.

– Men det blir litt ensomt på kveldene. Heldigvis er det bare et midlertidig opplegg å pendle, utdyper han.

Waade har tidligere snakket ut om avstandsforholdet med Seltzer.

- Thomas er et kinderegg. Han er mye, og han har alltid noen overraskelser på lur. Vi har fått ei bikkje sammen. En griffon som nå også pendler mellom Oslo og Trondheim, sa hun tidligere i år til Se og Hør.

Seltzer har lagt «Trygdekontoret» på is for å satse på en ny TV-serie på NRK. Nå er han klar med seks episoder av «Natta Norge».

– Nå har vi lagd «Trygdekontoret» i fem år, og NRK ville ha to år til, men vi i redaksjonen ville lage et program som er mer menneskebasert. Så «Natta Norge» kommer til å bli et slags «Norge rundt» møter «60 Minutes», forteller Seltzer.

PREMIEREAKTUELL: Seltzer lover både solskinnshistorier og måneskinnshistorier i «Natta Norge». Se og Hør
Source :
http://www.seher.no/kjendis/det-blir-litt-ensomt-p-kveldene-82879


0 comments so far,add yours