December 2, 2015 : Hot  Trending In Netherlands

(Fotograaf: Ben Houdijk)

17:03 uur: 'Hello' in filmvorm

Adele's 'Hello' is vijf weken na de release in alle mogelijke vormen gecoverd en gezongen, dachten we. We misten er nog eentje: de cinematische variant. Matthijs Vlot heeft zo'n vijftig jaar aan filmgeschiedenis ge-edit zodat de hitsingle van de Britse zangeres ermee gezongen wordt. Et voilà:

16:33 uur: Vage trailer The Last Shadow Puppets

Er komt een nieuw album van The Last Shadow Puppets, het project van Arctic Monkeys’ Alex Turner en The Rascals' Miles Kane. Inmiddels is duidelijk dat het album in maart 2016 zal verschijnen. Wat minder duidelijk is, is de promo voor het album. Als een soort horrorfilm horen we vage stemmetjes, zien we flitsen van de bromance tussen de twee rockers en krijgen we steeds de rug van Alex Turner te zien. Wat heeft dit te betekenen?!

14:22 uur: Justin Bieber ontvangt speciaal pingpongbatje

Justin Bieber heeft van Spotify een gouden pingpongbatje ontvangen. Het batje is speciaal voor de Amerikaanse artiest ontworpen om het succes van 'What Do You Mean' te vieren. Waarom een pingpopbatje? Biebr won een potje ping-pong van Spotify-baas Daniel Ek. De hit, die nummer 1 werd in de Mega Top 50, bereikte een recordaantal streams. Ook zijn nieuwe album Purpose doet het goed op de streamingdienst, in de eerste week bereikte het album 201 miljoen streams.

13:39 uur: Grohl gaat van rock naar pop(-pen)

Er verscheen al een drum-off tussen Dave Grohl en Animal, maar er is nu een uitgebreidere variant van het filmpje verschenen. Dave speelt hierin 'Learn To Fly' samen met een volledige Muppet-band. Klinkt lekker heur!

12:43 uur: Ten Walls draait 180 graden om

De Litouwse producer Ten Walls heeft een single uitgebracht in samenwerking met een LGBT-organisatie. Dat is op z'n minst opmerkelijk te noemen, aangezien hij in juni op internationaal niveau ophef veroorzaakte door een reeks aan homofobische opmerkingen op zijn Facebookpagina. Ten Walls raakte in één klap uit de gratie en kon zijn festivaldata vaarwel zeggen: alles werd geannuleerd.
De track 'Shining' is het eerste nieuwe materiaal dat uitkomt, en het wordt aangeboden via de site van LGBT-organisatie LGL. De zang op de track wordt verzorgd door Alex Radford, die transgender is. LGL laat weten dat deze track bedoeld is om bruggen te bouwen. Zelf zegt Ten Walls het volgende over 'Shining':
"Finally. More than happy to share with you the new song, 'Shining'. Behind the walls of silence stood emotional, sleepless and creativity-filled days and nights. Together with Alex we made it and it is yours now. I would especially like to thank Lithuanian LGBT Community LGL for their support all this time."
- Ten Walls

10:00 uur: Jett Rebel kondigt nieuwe plaat en tour aan

Jett Rebel zat gisteravond aan tafel bij De Wereld Draai Door om te vertellen over zijn ervaringen in New York. De afgelopen weken was hij namelijk in The Big Apple voor een serie huiskamerconcerten. En die waren een groot succes. Ook in 2016 kunnen we veel goeds verwachten van Jett, want op 22 januari verschijnt zijn derde studioalbum. Op die plaat vind je in ieder geval de song ‘You’re Still You’. In februari volgt dan ook nog een tour met de veelbelovende naam ‘The Best Night Of Your Life Tour’. Tickets voor de tour  zijn te koop!

Source :
http://www.3fm.nl/nieuws/detail/363604/ICYMI:-Jett-Rebel-album-%20-show-en-Justin-Biebers-speciale-pingpongbatje

0 comments so far,add yours